Vloertegels goedkoopste online of in de bouwmarkt?

Waar kun je nou eigenlijk vloertegels goedkoopste kopen is dit online of toch in de bouwmarkt? Doorgaans is het online voordeliger maar dit is niet altijd het geval. Soms is het voordeliger om bij een bouwmarkt te kijken voor vloertegels goedkoopste.

Acties en aanbiedingen

Je kunt vloertegels goedkoopste in een bouwmarkt vinden wanneer er acties lopen of aanbiedingen zijn. Je krijgt dan meestal grote voordeel maar dit heeft wel een goede reden. De bouwmarkt krijgt namelijk een nieuwe assortiment binnen en ze moeten wat er over is tegen die tijd verkopen. Daarom gooien ze het vaak op acties en aanbiedingen. Dit doen ze ook wanneer een bepaalde product niet verkoopt.

Hoe zit het dan online?

Online zijn de prijzen altijd lager dan de standaard prijs van de bouwmarkten. Het prijsverschil voor vloertegels goedkoopste is meestal tussen de 5% en 10%. Als een bouwmarkt dan met acties komt van 20% of 25% zijn ze natuurlijk goedkoper. Maar de online winkels hebben vaak ook acties en aanbiedingen lopen. Je krijgt dus nog eens korting op al lage prijzen.

Onze conclusie is vloertegels goedkoopste vind je online, tenzij een bouwmarkt acties heeft lopen. Als de online winkel ook acties heeft lopen dan ben je online weer goedkoper uit.