Stoit helpt je graag op weg!

Tijdelijk jouw woning verhuren, maar dan wel de beste zorg hiervoor krijgen? Neem dan eens een kijkje op de website van Stoit. Dit bedrijf helpt je graag en weet als geen ander hoe dat je een potentieel huurder kunt vinden. Het ideale van deze onderneming is dat zij met je meedenken. Ook over de prijs hoef jij je hier geen zorgen te maken. Dit bedrijf hanteert de beste prijs en werkt erg aangenaam.

Onze woning tijdelijk verhuurd door Stoit

Ook wij waren druk bezig om een geschikt bedrijf te vinden die ons kan helpen. Over een kleine twee maanden vertrekken wij voor twee jaar naar het buitenland. Daar gaan wij aan de slag als zijnde “artsen zonder grenzen”. Echter hield dit wel in dat onze woning tijdelijk onbewoond zal zijn en daar waren wij niet echt blij mee. Gelukkig kwam een goede vriendin van mij afgelopen week wat drinken. Zij vertelde dat ik eens op de website van Stoit moest kijken. Via dit bedrijf was het blijkbaar mogelijk om de woning tijdelijk te verhuren. Zelf had ik daar nog niet aan gedacht en ben vervolgens op de website gaan kijken.

Al snel werd het voor mij duidelijk dat onze woning niet de eerste woning zal zijn. Alles wordt correct en zeer vakkundig verwerkt. Zelfs het maken van de foto’s wordt professioneel gedaan! Hierdoor hebben wij ervoor gekozen om dit bedrijf in te schakelen. Het prettige hiervan is dat je onder het genot van een goede kop koffie de mogelijkheden kan bespreken.