Loodgieter voor Venlo en omgeving

loodgieter voor Venlo

De loodgieter voor Venlo en omgeving, komt dezelfde dag nog langs. Een geweldige service die je zeker kunt gebruiken als je midden in de nacht niet fatsoenlijk naar het toilet kan gaan. Dit probleem hebben wij aan den lijve zelf ondervonden. Het gebeurde op een vrijdagavond dat ik mijzelf niet lekker voelde. Regelmatig moest ik naar het toilet. Normaal is dit geen probleem, want daar is een toilet voor.

Op een gegeven moment was ik heel erg aan de diarree en wilde dus doortrekken. Ik schrok enorm, want het water in de toiletpot kwam omhoog. De koorts was al hoog bij mij, maar hierna werd die spontaan nog hoger. Toen het water tot aan de rand stond zakte het langzaam weg. Dit wilde ik geen tweede keer mee maken en daarom hebben wij er een expert bij laten komen. 

Een zeer goede loodgieter voor Venlo erbij laten komen

loodgieter voor VenloOp de website van de loodgieter voor Venlo kon je een formulier invullen. Hier kon jij de gegevens achter laten en de klacht doorgeven. Ondanks het al laat op de vrijdagavond was, maakte dat voor dit bedrijf niets uit. Zij hebben een 24/7 service en maar goed ook. Want een paar uur na onze melding stond er al een monteur voor de deur. Deze heeft ervoor kunnen zorgen dat wij zonder problemen het weekend door konden komen.

Om er zeker van te zijn dat deze problemen niet meer zouden voorkomen werd er een afspraak gemaakt voor een camera inspectie. Voordeel is dat er niet eerst een halve tuin open gegraven hoeft te worden. Door deze camera kan de medewerker meteen op het beeldscherm meekijken wat er aan de hand is. Dit kan een breuk zijn, maar ook wortelgroei in het (hoofd)riool. Inmiddels hebben wij geen problemen meer met ons toilet. Zonder problemen spoelt deze weer door.