Uitmuntende kwaliteit en vakbekwame medewerkers bij The Autosport Company

Onlangs heb ik een race auto gekocht en zocht daarvoor nog een plug. Ik hoorde via via dat The Autosport Company een perfecte winkel is voor race auto’s. Na de website bekeken te hebben kwam ik uiteindelijk uit op de Aluminium blind plug D04. Uiteindelijk dan ook de aluminium blind plug D04 gekocht bij The Autosport Company. Het product was geleverd in één werkdag, helaas had ik verkeerd gekeken en een verkeerde plug besteld. Direct contact opgenomen met The Autosport Company en zij reageerden begripvol dat ze de goede plug meteen zouden verzenden. Precies één dag later arriveerde de Aluminium blind plug D06.

Goede service

De medewerkers van The Autosport Company deden nergens moeilijk over en reageerden overal netjes op. Ook vroeg ik uitleg over de werking van een Terrastrip en hadden daar een duidelijke uitleg over. Ben bijzonder goed te woord gestaan en The Autosport Company zullen me zeker vaker terug zien!

Ben uitermate enthousiast over het bedrijf, ze hebben bijzonder veel kennis over alle producten dat in de winkel van hen ligt. De kwaliteit van de levering was perfect en de producten zelf ook nog.

Zelf ben ik nog verder aan het zoeken voor meerdere onderdelen voor mijn raceauto en door The Autosport Company komt dat zeker goed. Heb bij dit bedrijf al vaker monteurskleding besteld en het wilt maar niet kapot gaan. Het zijn kwalitatieve goede kleding en ben er oprecht blij mee. Nu kan ik snel weer lekker de baan op om te gaan racen.