Rijbewijs Arnhem

Rijbewijs Arnhem

Rijbewijs in Arnhem en mijn ervaring. Toen ik twee jaar geleden mocht beginnen met mijn rijlessen, heb ik bij een aantal rijscholen een proefles gedaan. Bij rijschool Wesseldijk had ik gelijk een goed gevoel. Ook hoorde ik van vrienden dat zij goede ervaringen met deze rijschool hadden. Na de proeflessen heb ik dus besloten om bij deze rijschool mijn rijlessen te gaan volgen.

Auto

Rijlessen voor je Rijbewijs Arnhem, bij rijschool Wesseldijk

De rijlessen bij rijschool Wesseldijk waren niet alleen leerzaam, maar ook leuk. De instructeur was erg vriendelijk en hij kon mij duidelijk uitleggen hoe ik bepaalde dingen moest doen of juist niet moest doen. Hij had ook engelengeduld met mij. Soms was dit echt nodig, want ik ben niet altijd een snelle leerling. Maar hij bleef altijd vriendelijk en zei dat het wel goed zou komen. Na een klein jaar lessen, gaf hij aan dat hij dacht dat ik wel klaar zou zijn voor het examen. Ik was hier natuurlijk erg blij om. Enkele weken na deze mededeling mocht ik afrijden. Ik was die dag erg gespannen, maar gelukkig hadden we nog een laatste rijles gepland voordat ik moest afrijden. Dit haalde wel wat spanning weg bij mij. Na de rijles zijn wij naar de examenlocatie gereden. Daar hebben mijn instructeur en ik samen gewacht tot de examinator mij kwam halen. Ik heb er voor gekozen dat mijn instructeur niet mee ging, maar op de examenlocatie zou wachten. Toen wij terugkwamen van het afrijden, wist ik niet wat ik moest verwachten. Ik had wel goed gereden, maar echt niet foutloos. Mijn instructeur kwam er toe bij en toen vertelde de examinator wat er goed ging en wat er iets minder goed ging. Ik dacht dat ik gezakt was, maar dat bleek niet het geval te zijn. Ik was geslaagd voor mijn Rijbewijs Arnhem!!

Slagen

Volgende rijbewijs

Binnenkort ga ik starten met mijn rijbewijs voor de aanhanger en natuurlijk doe ik dit ook weer bij rijschool Wesseldijk. Hopelijk slaag ik voor dit examen ook gelijk in een keer!