Lachend door het verkeer heen

Dolly Bakfiets

Met de auto door het centrum van de stad heen valt al niet mee, als het nog mag tenminste. Veel steden laten auto’s niet meer toe in het centrum waardoor je een heel eind om moet rijden om vaak vast te staan. Met de Dolly Bakfiets fiets je heerlijk door het verkeer heen met de kinderen veilig in de bak. Door weer en wind, want als de wind je te veel wordt dan zet je gewoon eenvoudig de trapondersteuning aan het werk. Zo maak je van de bakfiets een elektrisch model.

Kenmerken van de bakfiets

Dolly Bakfiets

De Dolly Bakfiets heeft een aantal specifieke kenmerken, te beginnen bij de bak. Deze is van dubbelwandig kunststof vervaardigd en beschikbaar in tien verschillende kleuren. Hiermee kun je leuke combinaties maken met het frame van de fiets. Er is veel aandacht besteedt aan de wendbaarheid, eenvoudig kun je bochten maken en keren met de bakfiets. In geen enkel opzicht kun je de fiets vergelijken met een oude bakfiets van vroeger met een houten bak.

Ontwikkeld en geproduceerd in eigen land

Dolly Bakfiets

Hollandse kwaliteit staat garant voor het succes van de Dolly Bakfiets. Vanaf de ontwikkeling tot het produceren, het hele proces wordt gedaan in Nederland. Een stukje kwaliteit uit eigen land, van de bak tot de kettingkast. Ieder onderdeel is met de grootste zorg ontwikkeld en gemaakt. Dit merk je vooral aan de fijne rijeigenschappen, geen lompe zware bakfiets maar een elegant model die bijzonder prettig fietst en perfect op de weg ligt. Maar ook de kinderen zitten comfortabel in de bak, brede randen en ronde hoeken. Ook veilig voor het vervoeren van materialen.