Leuke sneaker dames gevonden

Behalve het hebben van enorm veel schoenen ben ik deze keer op zoek naar sneaker dames. Geen gewone sneakers, maar schoenen van het merk Bjorn Borg. Ik heb al verschillende mooie sneakers op het internet voorbij zien komen, maar merendeel een ander merk. Waarom ik precies dit merk wil hebben kan ik niet precies uitleggen, maar uit eerdere ervaringen lopen ze geweldig. Op de site van Durlinger schoenen heb ik leuke sneakers gezien en ook nog van het merk waar ik naar op zoek was. Voordat ik deze ga bestellen nog maar even verder kijken op het internet, je weet maar nooit wat er nog meer naar boven komt. Inmiddels heb ik tussendoor nog maar even de honden uitgelaten om tijdens de wandeling te bedenken welke schoenen ik nu precies wil bestellen. Had al meerdere exemplaren in de winkelmand gelegd, maar tijdens de wandeling toch maar besloten om een paar schoenen eruit te halen, dit omdat er een hoge hak onder zit waar ik toch niet op kan lopen. Maar toch nog twee paar schoenen besteld, als eerste natuurlijk de sneakers waar ik naar op zoek was, en als extra een paar makkelijke blauwe instappers, voor de wat nettere gelegenheden. 29263-bjorn-borg-1