Een uitje naar Amsterdam

Ik wilde al eventjes met mijn partner naar Amsterdam gaan, maar tot nu toe is dit nog nooit gelukt. Het was altijd al zo druk, waardoor we onze agenda’s nooit op elkaar afgesteld kregen. Nu we eindelijk een moment gevonden hadden hiervoor, wilde ik ook alles wat gaan plannen, om ons bezoek zo effici├źnt mogelijk te maken. Dit omdat we maar 2 dagen tijd hadden samen. Daarom ben ik op zoek gegaan waar ik uit eten in Amsterdam kon gaan. Na wat zoekwerk kwam ik dan ook terecht op deze website.

Mijn ervaring met dit restaurant  

Via de website kon ik eenvoudig een tafeltje boeken in dit restaurant. Dit hebben we dan ook gedaan, omdat ik hier al heel wat goede zaken van had gelezen. Intussen zijn we dan ook geweest in dit restaurant. Het was een heel mooie zaak. Bovendien werden we ook professioneel en zeer vriendelijk ontvangen toen we binnenkwamen. We hebben daarenboven niet lang moeten wachten op ons eten. Tot slot kan ik ook vermelden dat het eten zeer lekker was. Kortom, ik ben zeer tevreden over ons bezoek aan het restaurant, waardoor ik dit restaurant zeker wil aanbevelen aan anderen wanneer je ook uit eten wilt gaan in Amsterdam.