led reclameborden voor pompstation

Software reclamebord

Ik zie steeds vaker led reclameborden bij pompstations. Stations moeten steeds meer concurreren en het schijnt dat pompstations heel weinig geld verdienen op de benzine en diesel en het moeten hebben van de marge op de producten die ze nog meer verkopen in de shop. Het is dus van een groot belang dat hier goed reclame voor wordt gemaakt en dat mensen worden gestimuleerd om steeds meer rand producten te kopen als ze hebben getankt. Daarom worden de medewerkers ook geïnstrueerd om telkens de vraag te stellen of u ook niet gebruik wil maken van de aanbieding die bij de kassa ligt. Heel irritant maar alles wordt gedaan om maar meer te verkopen.

Om nog meer op te vallen en te verkopen maken ze nu dan ook steeds vaker gebruik  van led reclameborden. Deze hangen aan de buitenkant van het pand en wisselen continue van content en vaak worden er aanbiedingen op gezet van producten met een grote marge. Dit zijn producten als bijvoorbeeld broodjes of dranken als koffie.

Zo’n led reclamebord is van een grote afstand al te zien en kan zelfs passanten doen afslaan naar de pomp om iets aan te schaffen. Deze led reclameborden zijn er in vele afmetingen. Zo zie je ze boven de deur hangen en zijn ze 2 m2 groot maar je ziet ook dat ze led zuilen maken van wel 12 m2 groot. Deze staan dan op een paal en zijn vanaf honderden meters afstand al te zien zodat mensen nog even bedenktijd hebben of ze wel willen afslaan en trek hebben in iets lekkers.

Aansturing led reclamebord

De aansturing van een led reclamebord is vrij eenvoudig. Het led reclamebord staat in verbinding met een computer via een zendkaart. Dit kan zijn met een UTP kabel maar ook via wifi of via een 4G kaart. Door deze verbinding is met software op deze computer een programma te maken welke aangeeft welk plaatje hoe lang in beeld moet zijn. Deze is dan simpel te uploaden en dan gaat het led scherm deze afspelen.

De software is beveiligd met een wachtwoord zodat niet iedereen de content kan veranderen.

Leddisplay Expert B.V kan u meer informatie geven over led reclameborden.