Weer fit met goedkope dumbells

dumbells goedkoop

Het nieuwe jaar is van start gegaan! Na een maand vol feestgedruis en lekkernijen, is dit voor veel mensen aanleiding om weer met een nieuwe dosis motivatie aan een gezondere levensstijl te beginnen. Zo ook voor mij.

Echter heb ik een gezin met drie jonge kinderen en werk ik vier dagen in de week. Ik word al moe van alleen al de gedachte, dat ik na een lange werkdag ook nog naar de sportschool zou moeten. Ik was vastberaden en wilde weer lekker in shape komen en gezonder gaan eten. Dat laatste is geen probleem. Het tweede punt besloot ik met dumbells goedkoop te bewerkstelligen.

dumbells goedkoop

Ik ging workouts doen

Al gauw kwam ik tot het besluit dat ik mijn workouts lekker thuis zou gaan doen. Na enige speurwerk stuitte ik op dumbells! De mogelijkheden met deze hulpmiddelen zijn eindeloos en heel erg veelzijdig. Er waren online genoeg workouts te vinden met behulp van deze gewichten die ik gewoon thuis kon doen. Wat een uitkomst!

Ze zijn vrijwel overal voor inzetbaar

Zo’n beetje alles kun je met behulp van deze instrumenten trainen. Overal zijn oefeningen voor. Je kunt onder meer je rug, benen, bicept, triceps en rug trainen. Maar ook voor dat felbegeerde wasbordje zijn oefeningen met deze attributen! Ze zijn zowel inzetbaar voor krachttraining, als ook voor vetverbranding of conditie en uithoudingsvermogen. Precies waar ik naar op zoek was! Dus ben je op zoek naar dumbells voor een leuke prijs? Op Gorilla Sports zijn ze voor een betaalbare prijs verkrijgbaar. Op naar een fit en gezond nieuw jaar!