Genieten van een Xbox Live Gold abonnement 12 maanden lang

Ben jij een echte gamer en wil je meer uit je Xbox One of Xbox 360 halen? Dan moet je misschien eens een kijkje nemen op gamekeydiscounter.nl. Zij bieden diverse Xbox Live Gold abonnementen aan voor verschillende periodes. Je kunt hierbij kiezen voor een (gratis) abonnement van 48 uur. Zo kun je in een korte tijd kijken of het abonnement wel of niet geschikt is voor jou.

12 maanden lang plezier
Mocht je die proeftijd niet nodig hebben maar zeker weten dat je het abonnement wilt hebben, dan kun je kiezen voor een abonnement van 12 maanden. Met dit abonnement heb je toegang tot het Xbox Live Network van Microsoft. Wat betekent dat je kunt gamen met vrienden maar ook met andere gamers over de hele wereld. Daarnaast beschik je uiteraard over vele fantastische games. 

Direct bestellen en genieten
In tegenstelling tot abonnementen op de krant of tijdschriften, kun je op de volgende manier direct genieten van je abonnement. Om direct te kunnen genieten kun je een abonnement kopen op gamekeydiscounter.nl. Deze website biedt de Xbox Live Gold voor 12 maanden aan. Het enige wat je hoeft te doen is jouw gegevens invullen, zoals je email adres en de manier waarop je wilt betalen. Nadat de betaling is voltooid krijg je direct je licentie per mail geleverd. Je hoeft dus niet meer te wachten tot de volgende dag, maar kunt gelijk genieten van jouw abonnement met zijn vele extra’s.