Vanaf hoe oud op puppycursus

Wilt u een hond of heeft u een hond? En wilt u uw hond graag zo goed mogelijk opvoeden en de beste toekomst geven? Kies dan voor een puppycursus bij tinki.nl! Weet u alleen niet vanaf hoe oud op puppycursus? Lees het op de website van tinki.nl.

Met uw puppy naar tinki.nl

De puppycursus van tinki.nl beantwoord elke vraag die u heeft in de eerste 180 dagen samen met uw puppy. U kunt door middel van deze puppycursus zorgeloos uw puppy opvoeden. Dit geeft uw puppy de best mogelijke toekomst. Als deze puppycursus niets voor jou blijkt te zijn, geen probleem. Geen verplichtingen. Altijd opzegbaar dankzij de 100% niet-goed-geld-terug garantie. Denkt u dat deze cursus wel iets voor jou is? Ga dan snel naar de website van tinki.nl en start direct met de meest complete puppycursus van Nederland. De puppycursus van tinki.nl is de meest complete puppycursus en puppy boeken van Nederland. Daarnaast zijn alle boeken en online video’s ontwikkelt door erkende experts. Tenslotte zijn er elke dag honderden nieuwe puppy eigenaren die vertrouwen op de bewezen puppycursus van tinki.nl.

Maak uw puppy gelukkig!

Het geluk van uw puppy is afhankelijk van uw keuzes en opvoeding tijdens de eerste 180 dagen van zijn leven. Zo is er gebleken dat de meeste gedragsproblemen en trauma’s bij honden worden veroorzaakt in de eerste 6 maanden van hun leven. Als baasje bent u dus erg belangrijk en heeft u hier invloed op. Dit kan zowel positief als negatief zijn. Het is daarom erg belangrijk dat uw puppy zo goed mogelijk wordt opgevoed.

Verschillende uitdagingen van puppy eigenaren

  • Voorkom slapeloze nachten of stress omdat u onzeker bent over uw kennis en kunde. Tinki.nl helpt u stap voor stap.
  • Leer uw puppy niet alleen luisteren op commando maar ook netjes aan de riem lopen.
  • Ontdek hoe u gedragsproblemen oplost (zoals bijten of binnenshuis plassen) met tips van de experts.

Alle methodes die tinki.nl toepast zijn bewezen methodes. Daarnaast biedt tinki.nl de meest uitgebreide puppycursus van Nederland. Deze puppycursus is de nummer 1 hondenschool. Zij kunnen zichzelf deze naam geven door de jarenlange ervaring in de hondenbranche en hebben samen met verschillende experts uitvoerig onderzoek gedaan onder 10.000 hondenbezitters. Op basis van dit onderzoek kunnen zij verschillende problemen naar voren brengen en de beste opvoedmethode voor toepassen.

Een puppycursus voor een blije puppy

De afgelopen 2 jaar hebben de hondenexperts van Tinki.nl hard gewerkt om alle kennis, ervaring en oefeningen te verwerkingen in een online puppytraining. Het is de meest uitgebreide cursus van Nederland en zal alle vragen beantwoorden die puppy eigenaren hebben in de eerste 180 dagen van het leven van de puppy. De cursus zal zich vooral richten op de zeven meest voorkomende uitdagingen bij het opvoeden van een puppy van alle soorten rassen. Aanvullend is de training speciaal ontwikkeld om gedragsproblemen en trauma’s bij puppy’s te voorkomen, zodat hij een gelukkig leven tegemoet gaat.