Een feestje vieren op de boerderij kan best leuk zijn!

Misschien sta je er (als stadsmens) wel helemaal niet op te wachten om de stad te verruilen voor het platteland om jouw feest te vieren. Toch kan het een ontzettend leuke ervaring zijn voor zowel de organisator als de genodigden om een feest te organiseren op het platteland. Benieuwd hoe jij hier invulling aan kunt geven? Lees dan snel dit blog!

Organiseer een high tea op een boerderij

Een high tea is iets wat je veelal ziet in hotels of gebouwen op grote hoogte, niet op het platteland. Het is echter wel zo dat de producten die je op deze high tea’s eet, vaak vers van het land komen. En waar is er een betere plek om van die verse producten te genieten dan op het land zelf!

Regel voor de perfecte beleving ook gelijk een koffiebar erbij. Je kunt wellicht ook een barista inhuren om de hele beleving compleet te maken. Het mag dan wel een high tea zijn, maar koffie is ook prima toegestaan op dit soort evenementen!

Geef een landelijke sfeer aan jouw verjaardagsfeest

Het is altijd leuk om jarig te zijn, maar minder leuk om het feest te organiseren. Er zijn echt tig van factoren waar je rekening mee moet houden wanneer je een feest wilt organiseren. De genodigden, drinken, eten, thema en ga zo maar door.

Om het makkelijker te maken kan je ook catering inhuren. Zo kan je bij Shake It een cocktailbar huren die de hele avond door bemand wordt door een barman. Wat wil je nou nog meer dan dat? Zo wordt het organiseren van een feest een stuk makkelijker.

Geef een borrel op de boerderij

Niet alleen verjaardagsfeesten of high tea’s zijn leuk om te houden op een boerderij. De omgeving van een boerderij zorgt ervoor dat mensen helemaal terug gaan naar de basis, of dit nou bedoeld of onbedoeld is. De dieren, de stallen, de geur, alles riekt van de nostalgie.

Natuurlijk heeft niet iedereen zo’n klik met de natuur of het boeren leven, maar veel mensen zullen het in ieder geval wel waarderen. Je zult dan ook zien dat de genodigden halverwege het feest de omgeving steeds meer gaan verkennen. Dit houdt in dat ze wat losser worden en de groep beter hecht. Zo wordt jouw feestje een evenement wat jouw vrienden, familie en anderen nog een lange tijd bij zal blijven. En daarom is het organiseren van feesten op boerderijen top!