Zonnescherm motor

Zonnescherm motor

Last van de zon of bang dat de wind je zonnescherm meeneemt? Neem gerust een kijkje op de site van de Zonnerij. Een zonnescherm motor is er verschillende soorten, de Zonnerij heeft ze allemaal.

De verschillende bedieningsvormen horen bij verschillende type motoren. Zo maak je bij mechanische motoren (bedraad) gebruik van een wand zender of schakelaar. En bij elektronische motoren (draadloos) kunt u gebruik maken van handzenders. Voor beide motoren heeft u de keuze uit 1 of meer kanalen wand- of handzenders zodat u de mogelijkheid heeft meerdere schermen of rolluiken op een bedieningsvorm aan te sluiten.

Becker_motoren_en_bedieningen_zonnerijAls je een handbediende zonnescherm naar elektrisch wil ombouwen, dat kan, weet je dan niet welke motoren je nodig hebt kun je gebruik maken van het faac hulp menu, deze kun je vinden op de faac pagina van de website van de Zonnerij.

Als je niet weet waar je op moet letten of wat je precies moet kopen, kun je altijd contact opnemen met één van de werknemers van de Zonnerij. Zij zullen je helpen met het uitkiezen van een goede motor voor je zonnescherm. Als je deze beslist te kopen kun je ervoor kiezen om deze op te laten sturen, of je kunt hem ophalen (telefonisch contact van te voren verreist.)