Windscherm laten ontwerpen door een professional

windscherm

Voor mijn horeca onderneming wilde ik graag een nieuw windscherm laten maken. De vorige is helaas kapot gegaan door een hevige storm. Hij stond op de rand van mijn verhoogde terras en hij is naar beneden gevallen door de storm. Aangezien ik een strandtent heb, waait het vaak hard. Daar hebben klanten die graag buiten willen zitten last van als er geen schut staat. Daarom is een goed schut echt onmisbaar. Aangezien mijn vorige zo snel kapot is gegaan, wilde ik deze keer investeren in een die van de beste kwaliteit is. Daar ben ik op het internet naar opzoek gegaan.

Terras

Een windscherm op maat laten maken

Op het internet vond ik verschillende bedrijven die een windscherm aanboden. Na lang bedrijven met elkaar te hebben vergeleken, ben ik uiteindelijk voor  het bedrijf Xterior gegaan. Over hen las ik echt alleen maar positieve reviews en beoordelingen. Toen ik op de website van het bedrijf keek, zag ik dat zij ook schermen op maat kunnen maken. Ik was heel erg blij om dat te lezen, zo kon ik iets laten ontwerpen wat helemaal bij mijn terras past. Aangezien ik bij de zee mijn horeca onderneming heb, wil ik dat het daar goed bij past.

Terras

Een ontwerp helemaal naar jouw wens

ik besloot contact met het bedrijf op te nemen om meer informatie over het windscherm te vragen. De vriendelijke medewerken aan de telefoon vertelde mij meer over de werkwijze. Een professionele ontwerper zou samen met mij rond de tafel gaan zitten. Aan hem mocht ik al mijn wensen vertellen en daar zou uiteindelijk een ontwerp uitkomen. Als die goedgekeurd werd, dan zou het scherm op maat voor mij gemaakt worden. Ook zou er iemand komen om het te installeren. De werkwijze van dit bedrijf beviel mij wel dus daarom heb ik een afspraak voor volgende week ingepland.