Rijlessen Barendrecht

Rijlessen

Onlangs heb ik mijn rijbewijs behaald en ik ben zo blij. Ik spaar heel wat tijd uit, die ik nuttig kan gebruiken. Ik heb meer vrijheid doordat ik niet meer afhankelijk hoef te zijn van het openbaar vervoer. Het openbaar vervoer heeft er namelijk al meerdere keren voor gezorgd dat ik niet op tijd op mijn werk geraakte. Daar hoef ik mij sinds mijn rijbewijs geen zorgen meer over te maken! Ik heb zelf lang gewacht om voor mijn rijbewijs te gaan, omdat ik wist dat het een financieel zware kost was en ook omdat ik bang was dat het te moeilijk ging zijn. Ik ben blij dat ik bij rijschool Solo terecht geraakt ben voor mijn rijlessen in Barendrecht. Rijschool Solo is voordelig, omdat ze handige pakketten aanbieden. Zelf heb ik gekozen voor het premium pakket.

Bij het premiumpakket krijg je een gratis proefles met advies op maat, een gratis cursus theorie en gratis slagingsgarantie. Ik vond dit pakket zo aantrekkelijk en nuttig. Ik heb dus niet lang getwijfeld over wat ik zou kiezen. Uiteindelijk ben ik erg blij dat ik rijlessen bij rijschool Solo gevolgd heb en voor het premium pakket gekozen heb. Door voor het premium pakket te kiezen had ik er meteen mijn gratis theorie bij. Jammer genoeg heb ik een keer een herexamen moeten afleggen, maar ook dat was dankzij het premium pakket gratis. Op die manier heb ik dus veel geld kunnen uitsparen.

Rijlessen

 Luxueuze auto en vriendelijke instructeur

De rijlessen waren uiterst aangenaam door de luxueuze auto waarin ik heb leren rijden. Daarnaast had ik ook een sympathieke rijinstructeur die er echt alles aan deed om mij te laten slagen. Zijn vriendelijkheid stelde mij telkens op mijn gemak!