Mooie hip geboortekaartje gevonden

Wanneer je in verwachting bent komt er een hoop op je af. Denk eens aan het inrichten van de kinderkamer en niet te vergeten het regelen van een hip geboortekaartje. Meeste mensen vinden het regelen van een geboortekaartje echt leuk om te doen. Hun eigen ideeen in een kaartje stoppen is toch erg leuk om te doen? Althans ik vond het echt geweldig toen ik in verwacht was van mijn dochter. Voordat ze was geboren had ik al op het internet gezocht naar diverse kaarten om iets leuks te vinden wat ik gebruiken kan wanneer mijn dochter geboren zou worden.1417006756_resx

Uiteindelijk ben ik terecht gekomen op de website van Kissgeboortekaartje.nl. Hier had ik alleen maar leuke geboortekaartjes gevonden om te gebruiken! De diversiteit aan kaartjes wat hun hebben in het assortiment is erg leuk, tevens zijn de kosten bij hun een stuk lager als wat ik elders gezien had. Hiervan wist ik zeker dat ik bij hun een geboortekaartje bestellen wil zodra ze geboren is. Uiteraard blijf ik nog steeds verder zoeken naar andere bedrijven om te zien of dat ik het voordeliger kan krijgen maar dat lijkt me haast onmogelijk.