Loungeset design

Vind jouw loungeset design

Vind nu hét loungeset design dat precies bij jou past. Dit hoeft geen bestaande te zijn, want bij Dutch Rivièra is dit helemaal aangepast op jouw persoonlijke wensen. Bij een loungeset design is het belangrijk dat het precies past bij wat jij wil hebben en dat is bij Dutch Rivièra mogelijk. De bestaande modellen worden zodanig aangepast dat het precies is wat jij zoekt en wat jij nodig hebt.

luxe-loungebedden7-700x500Proces

Het proces dat jouw loungeset door gaat is belangrijk om te kennen als klant. Het begint bij de klant, wat zijn de wensen, behoeftes en ideeën? In een gesprek met de adviseurs of vakspecialisten van Dutch Rivièra wordt dit vastgesteld. Vervolgens kiest de klant het materiaal, de stoffen en kleuren. Dan is het alleen nog maar afwachten tot dat jouw loungeset klaar is. Na ongeveer drie weken is het zo ver. Dan is jouw persoonlijke loungeset klaar!

Lage prijs

Ik hoor de hersenspinsels over de prijs al… Dit is alleen allemaal onnodig, want de prijs is bij DutchRivèra laag. Dit is mogelijk omdat alle producten in Nederland worden gefabriceerd waardoor er dus niks heen en weer vervoerd hoeft te worden, zodat er geen onnodige kosten worden gemaakt. De kwaliteit lijdt hier totaal niet onder. Mooie, kwalitatief goede producten maken is wat bij Dutch Rivièra op nummer 1 staat. Dit is terug te zien in de producten die ze maken.