Kunstgras leggen uitbesteden

Gazon

Kunstgras leggen, dit heb ik laten verzorgen door het bedrijf, Topkunstgras. De naam zegt het eigenlijk al want hier kun je werkelijk topkwaliteit verwachten. Omdat ik nu al wat op leeftijd begin te raken en mijn rug niet altijd mee wil meewerken zoals ik dat wil. Zag ik het niet zitten om in de zomer elke week het gras te moeten maaien. Dit was soms echt een flinke klus en dan liep ik de klachten van mijn lichaam letterlijk voorbij. Toch wil ik graag wel een gazon in mijn tuin omdat ik daar nu eenmaal van geniet. Deze gedachtegang heb ik eens gedeeld met mijn zoon en hij bracht mij op het idee om eens na te denken over kunstgras leggen.

Kunstgras leggen

Kunstgras leggen tot in de puntjes verzorgd

Samen met mijn zoon ben ik eens op het internet gaan kijken om op zoek te gaan naar een bedrijf dat kunstgras kan leggen. Op deze website konden wij direct bij de foto’s kijken van diverse geslaagde opdrachten. Dit zag er wel erg mooi uit en daarom zijn wij naar Haelen gegaan om de showtuinen eens te bekijken. Dit was nog indrukwekkender dan op de website. Ik hoefde er dan ook niet meer over na te denken om een opdracht te plaatsen.┬á

Alles is in enkele dagen al voor elkaar gemaakt. Mijn zoon heeft de maten opgenomen in de tuin en heeft via de website een bestelling gedaan. Vervolgens konden wij diezelfde week al een afspraak maken. De mannen die mijn tuin in orde kwamen maken, zijn zeer secuur te werk gegaan. Het eindresultaat is werkelijk adembenemend en vanaf nu kan ik zonder zorgen blijven genieten van mijn mooie tuin. Neem daarom zelf maar eens een kijkje op de website om te zien waarom ik zo tevreden ben over deze onderneming.

Gras