Krachttraining vrouwen

Fit

Lekkere krachttraining voor vrouwen in de buitenlucht, ideaal lijkt mij. Het is soms best saai om een paar uur te fietsen in de sportschool en het geeft niet de voldoening die het hoort te doen. Deze krachttraining is wel andere koek!

Wanneer is er krachttraining voor vrouwen

Krachttraining vrouwen

Twee keer per week wordt deze training gegeven door Free of Cor. De krachttraining voor vrouwen zijn om donderdag 20:00 en zondag om 10:00. Dit wordt bijna altijd in de buitenlucht gedaan maar soms is het weer zo slecht dat het binnen moet. Deze krachttrainingen vinden plaats aan de oevers van de Maas en zijn zeker de moeite waard. Het is natuurlijk logisch dat niet iedereen de perfecte conditie en lichaam heeft voor deze trainingen maar iedereen gaat tot het uiterste. Iedereen doet zo veel als ze kunnen en gaan met een goed gevoel naar huis.

Persoonlijke ervaring

Personal training

Zelf ben ik enorm fan van sporten. Ik ga twee keer per week naar de sportschool en ik volg elke week ook deze krachttraining. Het is een ontzettend leuke variatie op het toch wel normale sporten. We doen altijd ontzettend veel verschillende dingen en als ik thuis kom ben ik gesloopt (op de meest goede manier die er is).

Ik zou het aanbevelen omdat het gewoon ontzettend goed voor je is. Niet alleen als je wilt afvallen zoals de meeste vrouwen denken. Maar ook gewoon als je gestrest bent en lekker je hoofd wilt leeghalen. Dit is een heerlijke vrijetijdsbesteding en ik ga er graag naartoe. Het is een combi van frisse lucht halen en sporten en ik geniet volop. Zelf heb ik een redelijk goede conditie opgebouwd maar er doen ook genoeg vrouwen mee die dit niet hebben en zij vermaken zich ook. Iedereen die ik ken is positief over deze lessen en gaat graag door.