Elektrische sigaret van kwaliteit

Elektrische sigaret, dit is iets wat natuurlijk al een lange tijd bekend is. Toch wil ik hierover graag iets achter laten. Omdat ik eigenlijk al jaren lang probeer te stoppen maar dit telkens wist uit te stellen. Kwam ik in een discussie op een verjaardag onlangs hierover. Het was erg bijzonder om zomaar met iemand die ik nauwelijks kende een gesprek aan te gaan over mijn terugval in de tabakssigaretten. De beste man wist zeker dat ik zou kunnen stoppen als ik zou overtappen naar de elektrische sigaret. Echter wilde ik dat direct wegwuiven maar toch wist hij mij ervan te overtuigen het gewoon eens te proberen. Dit heb ik dan ook gedaan en ik heb diezelfde dag nog op de website van, e-smokershop.nl een bestelling gedaan. 

Elektrische sigaret

Elektrische sigaret, beter voor de gezondheid

Toen ik de elektrische sigaret had besteld met de gewenste liquid, ben ik dit natuurlijk direct gaan testen. Op goed vertrouwen ben ik naar buiten gegaan om de sigaret te roken nadat ik deze goed in elkaar had, en ik merkte al snel dat mij dit wel beviel. Toen ik meer informatie aan het lezen was, kwam ik tot de ontdekking dat het helemaal niet meer nodig is om buiten te roken. Dankzij de juiste samenstelling van de e-liquid zorgt de sigaret ervoor dat er geen stank wordt veroorzaakt. Tevens is het mogelijk om het nicotinegehalte te reduceren. Op deze manier kan ik langzaam afbouwen. Ik ben zo tevreden over deze manier van roken dat een stuk beter is voor mijn gezondheid. Dat ik daarom op het idee ben gekomen om mijn ervaring te delen met de lezer van deze blog. 

Neem daarom zelf maar eens een kijkje op de website en ontdek de vele mogelijkheden. Voor een ieder zijn wens en smaak is hier wel een geschikte bestelling te plaatsen.

Roken