E Liquid kopen van de beste kwaliteit? ea-sigaret heeft het beste in huis

Het roken van e-sigaretten is iets wat steeds populairder aan het worden is in Nederland. Wij zijn een online webshop die is gespecialiseerd in het verkoop van E Liquid. Niet alleen in het verkoop van E Liquid. maar ook in het verkoop  van dingen zoals e-sigaretten, mods, clearomizers, coils, batterijen Etc. Tabak is de meest verkochte smaak in Nederlands. Wij raden het zeer af om E Liquid met nicotine te roken als je nooit eerder sigaretten hebt gerookt. Nicotine is en kan namelijk een zeer verslavende stof zijn, we hebben een groot assortiment. We hebben namelijk meer dan 600 smaken in huis, Weet je niet wat je persoonlijke favoriet is? dan is het een leuke zoektocht naar de perfecte smaak. Veel mensen maken hiervan ook hun hobby.

Waar bestaat E Liquid uit?

E Liquid bestaat uit 2 stoffen, namelijk VG en PG. VG staat voor plantaardige glycerine en Pg voor Propyleen glycol. VG zorgt voor smaak en damp, PG zorgt voor throathit. Throathit verwijst naar een gevoel die krijgt bij het inhaleren van nicotine. Het wordt beschreven als een te verwachten kriebel in de keel die voldoening schenkt. Wij hebben verschillende soorten E Liquid in huis, het meest verkochte is ons huismerk.

gecertificeerd liquid

Alles producten die we verkopen bij ea-sigaret zijn gecertificeerd. Wij verkopen alleen maar gecertificeerde producten die voldoen aan de Nederlandse wetgeving. je hoeft jezelf daar dus absoluut geen zorgen over te gaan maken.