Naar de dansschool nabij Hilversum

Omdat ik eens wilde leren stijldansen, ben ik opzoek gegaan op het internet. Daarom typte ik bij de bekende zoekmachine dansschool Hilversum in. Zo kwam ik al snel terecht op de website van Dans projecten wat gelegen is in Amersfoort. Niet ver van mij vandaan en ik maakte een afspraak om samen met een vriend van mij hier een paar lessen te gaan volgen. Wij konden de week erop al beginnen met de eerste les en deze was een proefles om te kijken of wij het wel leuk en in ons hadden.

Zeer tevreden en super leuk

Nadat wij de eerste les hebben gehad bij de dansschool nabij Hilversum, hebben wij, de vriend van mij en ik, besloten om de lessen door te zetten. Zo enthousiast zijn wij erover. Nu dansen wij een keer per week bij Dans Projecten met een vast groepje en dat is zo leuk en gezellig iedere week weer. Ook leren wij echt verschillende dansen en is het erg variërend. Daarom raad ik ieder ander deze onderneming aan om te leren dansen. Ik weet zeker dat ook jij succes zou behalen bij dit bedrijf. Kijk op de website voor meer informatie.