Levensverhalen schrijven met hulp

Levensverhalen

Al een tijdje was ik aan het denken om levensverhalen op papier te zetten. Nu ik steeds ouder wordt, denk ik steeds meer na over de toekomst. In het verleden heb ik heel veel meegemaakt. Ik kan mij dat nu allemaal nog heel erg goed herinneren. Maar er komt een tijd dat deze herinneringen gaan vervagen en dat ik deze niet meer weet. Ik wil graag aan mijn kleinkinderen wat waardevolle herinneringen meegeven. Zo dat zij later als ik er niet meer ben, deze kunnen lezen. Dat is toch heel er mooi. Omdat ik zelf niet weet hoe ik dit allemaal op een goede manier kan opschrijven, heb ik hulp gezocht.

Levensverhalen

Mooie levensverhalen in een boek

Mijn dochter heeft voor mij op het internet gezocht naar een onderneming wat mij kon helpen. Zo kwamen wij terecht op de website van: Schrijverij Niemantsverdriet. Telefonisch heeft mijn dochter een afspraak gemaakt voor een kennismakingsgesprek. Aan de eigenaresse heb ik mijn wensen en idee├źn verteld. Zij vertelde over de mogelijkheden en vroeg uiteraard welk budget ik er voor over had om het te laten maken. Er zijn verschillende mogelijkheden over de grootte van het boek om het verhaal in te zetten. Nadat alles duidelijk is zijn wij begonnen met mijn levensverhalen te schrijven. Het boek is prachtig geworden. Kijk eens voor meer informatie op de website van dit bedrijf.