Letselschade en de ernst van de gevolgen

Letselschade

Letselschade is iets waar niemand op zit te wachten. Helaas komt dit dagelijks voor en de gevolgen kunnen zeer ernstig zijn. Helaas kan ik daar over meepraten en heb iets dergelijks aan den lijve ondervonden. Wat begon als een gezellig dagje uit, eindigde op de spoedeisende hulp in het ziekenhuis. Op de bewuste dag gingen wij met een paar goede vrienden een stuk fietsen. De bedoeling was om naar het strand te fietsen en daar een hapje te gaan eten. Het was mooi weer en de zon scheen heerlijk.

Op een gegeven moment kwamen wij op een kruising aan en zoals iedereen wel weet heeft rechts voorrang. Ook fietsers hebben op een kruising gewoon voorrang. In mijn ooghoek zag ik een auto aan komen, maar verder had ik daar niet bij nagedacht. Want deze auto reed bijzonder hard. Omdat ik voorrang had ging ik oversteken, een harde klap en toen werd het donker. Letselschade

De advocaat van letselschade heeft mij goed geholpen

Nadat ik vier weken in het ziekenhuis had gelegen met meerdere botbreuken en kneuzingen, mocht ik eindelijk naar huis. Degene die mij had aangereden was door de politie opgepakt, wegens roekeloos rijden. Tevens had de bestuurder te diep in het glaasje gekeken en mocht hiervoor een tijdje in de cel brommen.

Omdat er sprake was van lichamelijke letsel , werd de hulp van de SAP letselschade advocaten ingeschakeld. Deze advocaten hebben de kennis van dit soort voorvallen en hebben mij dan ook bijzonder goed geholpen. Hun diensten zijn zeer uitgebreid en hierdoor voor meerdere zaken inzetbaar. Omdat ik zelf een tijd in het ziekenhuis heb gelegen en niet meer kon doen, dan herstellen, hebben zij mij heel veel uit handen genomen. Zo hebben zij de dader aansprakelijk gesteld voor het ongeval en mij geheel schadeloos gesteld. De dader heeft over zijn daden na kunnen denken in de gevangenis.  Letselschade