Kerstpakket met drank, online bestellen

kerstpakket

Een kerstpakket kan je in verschillende soorten en maten kopen. Bij de Kerstpakkettenplaza.nl hebben zij een zeer groot assortiment waaruit je een keuze kan maken. Deze keer wist ik precies waarna ik op zoek was, alleen wist ik nog niet of ze dat bij dit bedrijf wel verkochten. Anders was ik genoodzaakt om zelf zo een pakket samen te gaan stellen. Meteen maar de betreffende website naar voren gehaald en meteen viel mij oog op zeer interessante drankpakketten. Leuke flesjes wijn in een mooie verpakking, precies wat ik nodig had om aan onze relaties te kunnen geven.  kerstpakket

Bestel ook een mooi kerstpakket online

Mijn zoektocht op het internet om voor onze relaties rond de feestdagen een kerstpakket te kunnen geven, eindigde bij de Kerstpakkettenplaza.nl. In eerste instantie wilde ik wat wijn bestellen die mooi verpakt waren. Maar toen ik op de website ging kijken, viel mij oog op een fraaie foto met een Belgisch kratje bier. Behalve een mooi kratje met de Belgische vlag, zitten hier ook een worst, chocolade en natuurlijk bier in. Dit was wel heel apart om aan onze relaties te geven. Meteen heb ik hier een aantal van besteld en ook een paar flessen wijn, voor de mensen die geen bier lusten.

Heb heel veel zin in de feestdagen

Heb jij ook zoveel zin in de aankomende feestdagen, ikke wel! Hoewel dit altijd bijzonder drukke dagen zijn, hangt er altijd een gezellige sfeer. De mensen op het werk zijn ook allemaal vriendelijk en dat maakt het helemaal leuk. De pakketten zijn inmiddels besteld en mogen pas vanaf begin december aan onze klanten worden meegegeven. Eigenlijk ben ik best wel nieuwsgierig naar de reacties als zij deze kratjes in ontvangst nemen. Zelf ben ik er helemaal verliefd op geworden en ben dan ook blij dat ik deze op de website van Kerstpakkettenplaza.nl heb gevonden. kerstpakket