iPhone 7 case leer hoesje gekocht

iphone 7 case leer

Onlangs heb ik een iphone 7 case leer hoesje aangeschaft. Dit product heb ik gekocht via de website van: iPhonehoesjes.nl. Op deze website kan jij namelijk een groot assortiment vinden van accessoires voor je Apple telefoon. Onlangs heb ik een mooie nieuwe smartphone aangeschaft en daar wil ik nog heel erg lang mee doen. Om deze mooi te houden wilde ik deze graag beschermen tegen schade. Een ongeluk zit in een klein hoekje en ik heb mijn oude toestel ook vaak laten vallen. Dat wilde ik niet nog eens meemaken en daarom zocht ik een geschikte hoesje. 

iphone 7 case leer

Goede kwaliteit iPhone 7 case leer hoesje

Zo ben ik mij gaan verdiepen in de verschillende modellen die hier te krijgen zijn. Zo is er een keuze uit een hardcase, softcase, Bumper, flipcase, Bookcase en insteekhoes. Deze zijn ook verkrijgbaar in diverse materialen. Ik vond een leren product wel erg mooi en daar ben ik dan naar gaan kijken. Via de filters die ingezet kunnen worden om het juiste product te vinden heb ik “echt leder”aangevinkt. Zo kwam ik bij verschillende producten terecht wat voor mij geschikt was. Ik heb gekozen voor een mooi rode flip wallet, waar ik tevens  mijn geld en pasjes in kan opbergen.

iphone 7 case leer

Gratis bezorging

Omdat ik op mijn smartphone ook een navigatiesysteem heb, heb ik ook een telefoonhouder voor in mijn auto besteld op deze website. Dit is heel erg handig. Wanneer jij op deze webshop een product bestelt, dan worden deze zeer snel geleverd. Doe jij dit voor half zeven in de avond dan wordt het zelfs de volgende dag al bezorgd. Dit allemaal ook nog eens met een gratis levering. De kwaliteit van het iphone 7 case leer hoesje was heel erg goed en het zit perfect om mijn toestel. Ik ben dan ook zeer tevreden met deze webwinkel. Neem ook eens een kijkje op de pagina.