Ik moest een heftruck opleiding volgen

Vanaf het moment dat ik bij mijn nieuwe werkgever ben begonnen met werken wist ik al dat ik een heftruck opleiding moest volgen.

Nu dat ikzelf aardig goed kan leren wilde ik deze kans natuurlijk aannemen en ben naar mijn werkgever gestapt. Uitgelegd dat ik maar al te graag deze cursus wil volgen alleen dat ik niet wist waar ik dit het beste kon volgen. Doordat hij dit heeft voorgedragen bij meerdere collega’s merkte ik maar al te goed dat er meerdere mensen zijn die deze opleiding wilde volgen. Mijn werkgever heeft mij uiteindelijk de opdracht gegeven om op te zoeken naar een goede rijschool waar we dit kunnen volgen. logo1

Tijdens het zoeken op het internet heb ik diverse bedrijven gezien die deze opleiding geven. Bij Verkeersschool Wesseldijk uiteindelijk terecht gekomen en gezien dat hun een stuk voordeliger zijn als wat ik elders gevonden had. Dit dan ook voorgedragen aan mijn werkgever en de opdracht gekregen om een afspraak te maken. Nu ben ik goed in het leren maar begin het toch aardig lastig te vinden aangezien ik totaal niet weet hoe en wat er nu gebeuren gaat.