Gehoortoestel nodig?

Heeft u een gehoortoestel nodig? Dan is het natuurlijk fijn als niemand ziet dat u deze draagt. Een gehoortoestel van Phonak is volledig onzichtbaar. Het zijn de kleinste hoortoestellen ter wereld en ze hebben een batterij ter grootte van een rijstkorrel. Hoe uniek is dat!

Perfect in uw leven

Een gehoortoestel van Phonak past perfect in uw leven. Het maakt hierbij niet uit wat de mate van uw gehoorverlies is. Het apparaat wordt tegen uw trommelvlies geplaatst en geeft altijd een zuiver geluid. Het hoortoestel vormt zich naar de anatomie van uw oren. Een groot pluspunt van het apparaat is dat u deze 24 uur per dag en zeven dagen per week kunt dragen. En dat een paar maanden lang. U hoeft het apparaat niet uit te doen en kunt er alle dagelijkse activiteiten mee uitvoeren.

Interesse in een gehoortoestel?

Heeft u interesse in een gehoortoestel van Phonak? Dan kan een gecertificeerd Lyric Partner u meer informatie geven. Ook kan de hoorspecialist u dan onderzoeken. U weet dan welke hoortoestel u nodig heeft. De gehoorapparaten zijn in diverse formaten verkrijgbaar. Met het apparaat geniet u altijd van een natuurlijk geluid. Het gehoortoestel kunt u dertig dagen lang vrijblijvend uitproberen.