G4S Zoetermeer, een goede locatie voor trainingen

G4S Zoetermeer

G4S Zoetermeer is een locatie waar jij terecht kunt voor diverse veiligheidstrainingen. Ieder bedrijf met werknemers in dienst, moet voorzien zijn van tenminste één bedrijfshulpverlener. Het is verstandiger om meerdere werknemers te voorzien van een opleiding voor bedrijfshulpverlening. Dit omdat er altijd iemand aanwezig moet zijn die voorzien is van een BHV certificaat. Wanneer een werknemer niet aanwezig is moet er iemand anders zijn die het certificaat op zak heeft. Wanneer dit niet het geval is, kan er een flinke boete worden gegeven. Bij dit bedrijf kunnen werknemers goed worden opgeleid om een goede bedrijfshulpverlener te worden. Maar naast BHV worden er ook diverse andere opleidingen gegeven.

G4S Zoetermeer

G4S Zoetermeer heeft meerdere realistische oefenruimtes

G4S Zoetermeer is voorzien van verschillende praktijkruimtes waar geoefend kan worden. Dit om het zo realistisch mogelijk te maken. Werknemers in een ziekenhuis hebben namelijk een andere aanpak nodig, dan werknemers in een winkel. Zo kunnen er verschillende situaties worden nagespeeld om het echt te laten lijken. Mijn werknemers heb ik bij dit bedrijf ook een opleiding tot bedrijfshulpverlener laten volgen. De trainingen die hier worden aangeboden zijn van goede kwaliteit. Mijn werknemer vonden het zeer interessant en hebben veel geleerd. Naast de praktijklessen wordt er ook aandacht besteed aan de theorie.

G4S Zoetermeer

EHBO training

Wil jij liever een EHBO training volgen? Dan zit jij bij G4S Zoetermeer ook aan het goede adres. De professionele instructeurs zorgen ervoor dat er goed wordt geoefend van bijvoorbeeld:

  • Verzorgen van verschillende verwondingen
  • Herkennen van beroertes
  • Verzorgen van verschillende botbreuken
  • Oefenen met Automatische Externe Defibrillator

Een cursusdag is altijd goed verzorgd met een heerlijke lunch. Tevens zit alle lesmateriaal bij de prijs ingegrepen. Aan het einde van de cursus krijgen de cursisten een Oranje kruis EHBO diploma. Wil jij meer informatie over één van de vele trainingen? Neem dan een kijkje op de website van G4S Zoetermeer.