Een prachtige expositie in Utrecht

Omdat ik een schilderij in mijn woonkamer wilde hebben, ben ik opzoek gegaan naar een kunstenaar. Door bij de wel bekende zoekmachine van het internet expositie Utrecht in te typen, kwam ik al snel terecht op de website van Aly Grelling. Deze kunstenaar heeft mooie schilderijen en foto’s. Deze zijn dan ook te zien op de website van deze onderneemster. Natuurlijk wilde ik de schilderijen in het echt zien en besloot dan ook om een afspraak te maken met deze onderneemster. Gelukkig kon ik al snel terecht en ging er met goede moed ernaartoe.

Een mooie schilderij laten maken

Op de dag van mijn afspraak bij de expositie in Utrecht, werd ik vriendelijk geholpen door Aly Grelling. Zij liet mij dan ook alle kunstwerken zien die zij had gemaakt. Zo zag ik dan ook prachtige kunstwerken maar geen een paste echt bij mijn interieur. Toen deze onderneemster mij vertelde dat zij ook kunst op afspraak maakte, wilde ik dit meteen laten doen. Zo bespraken wij wat mijn wensen zijn en welke kleuren ik graag wilde hebben. Nu heb ik dan ook een mooie schilderij in mijn woonkamer hangen en deze past helemaal bij mijn interieur.