Dakramen online te bestellen

Dakramen

Dakramen kan je online bestellen en daar ben ik bijzonder tevreden over. Wij waren op zoek naar een ander raam voor onze zolder. Het Dakramenraam wat er momenteel in zit had zijn langste tijd al gehad. Wanneer het regende kwam het water naar binnen en hier zaten wij niet echt op te wachten. Vooral omdat wij hier onze foto’s en andere belangrijke spullen bewaren. Daarom leek hete ons verstandig om dit oude model eruit te halen en hiervoor een nieuw exemplaar in plaats te zetten. 

Via de website bouw-handel.l hadden wij al zeer mooie ramen voorbij zien komen. De ene nog mooier dan de andere en dat maakt deze website zo interessant. Behalve het ruime assortiment dat zij hier hebben, is de levering ook erg kort. Merendeel wordt een bestelling al na één week geleverd. Zeker een pluspunt, vergeleken bij andere sites, waar de gemiddelde wachttijd ongeveer zes weken is.

Zeer mooi dakramen gevonden en meteen besteld

DakramenNadat wij de knoop hadden doorgehakt om een ander dakraam te kopen, zijn wij op deze website terecht gekomen. Ons oog viel op een raam, ze noemen het een balkondakraam. Hier kan je als het ware een balkon maken op jouw schuine dak. Dat leek ons geweldig, omdat je nu alleen maar het raam open kan zetten en naar buiten kijken. Bij dit model kan je er zelf op staan alsof het een echt balkon is. Nadat wij de bestelling hiervan hadden gedaan, was het wachten op de levering.

Na een week kregen wij al een bericht dat het raam geleverd zal worden. Best wel spannend, want nu moesten wij deze nog inbouwen. Maar met een paar goede vrienden die hier de handigheid in hebben, was deze klus zo geklaard. Wij hebben nu een zolder met een mooi balkondakraam, erg mooi en zeer apart. Bij deze zaak kan je de mooiste dakramen bestellen.