Betrouwbare gasdrukveren gekocht!

gasdrukveren

Onze gasdrukveren hebben besloten om niet meer mee te werken! Hierdoor ben ik verplicht om opzoek te gaan naar vervanging. Dit omdat wij over een kleine twee weken op vakantie gaan en onze boot gaat mee. Dit moet dus goed opgelost zijn alvorens wij gaan vertrekken. Tevens houdt dit in dat ik ervoor moet zorgen dat het zowel bezorgd is én gemonteerd op de boot. Hoe dat ik het monteren ga oplossen weet ik nog niet. Wat ik wel weet is dat je bij Mparts geen zorgen hoef te maken over de bezorging. Dit bedrijf levert namelijk onwijs snel!

gasdrukveren

Diversiteit

Uiteindelijk ben ik bij dit bedrijf in het assortiment gaan zoeken. Tot mijn grote verbazing zag ik dat zij wel onwijs veel gasveren in het assortiment hebben. Natuurlijk weet ik niet precies welke ik nodig heb. Zodoende heb ik ervoor gekozen om telefonisch contact op te nemen. Een vriendelijke stem aan de andere kant van de telefoon heeft mij hier enorm goed mee geholpen. Zij had voor mij opgezocht welke ik nodig had zodat ik direct mijn bestelling kon afronden.

gasdrukveren

 

Nadat ik had besteld hoefde ik alleen nog maar af te wachten totdat het werd bezorgd. Gewoonweg de eerstvolgende werkdag had ik mijn bestelling al in huis! Nu nog iemand zien te vinden die dit voor ons kan monteren.